290x175
  Afspilleren indlæses; vent venligst...

Hvis denne besked ikke forsvinder opfylder din browser desværre ikke de fornødne tekniske krav. Du skal bruge Flash eller en browser med HTML5-understøttelse, såsom Google Chrome eller Apple Safari for at se dette indhold.
 
     
     
 
290x124

Find dine KiMs favoritter her:

 
     

     
 

Job hos KiMs

KiMs har mere end 200 medarbejdere ansat, som arbejder med produktion, administration og afsætning. Læs mere om job hos KiMs, hvis du har lyst til at være en del af KiMs. Læs mere

 
     
     
 

Ingen hormonforstyrrende stoffer i KiMs’ chips og snacks

På baggrund af en stikprøve i danske supermarkeder foretaget af Forbrugerrådet TÆNK, har flere medier de seneste dage bragt historier om, at en række fødevarer – herunder chips og kiks - indeholder tilsætningsstoffet BHA (også kendt som E320). Tilsætningsstoffet, som anvendes til konservering, er på EU's liste over mulige hormonforstyrrende stoffer.

KiMs’ chips og snacks indeholder ikke BHA (E320) eller andre kunstige konserveringsmidler. KiMs chips og snacks holdes friske gennem innovativ og lufttæt indpakning i særlige folieposer, og indeholder derfor slet ingen konserveringsmidler.

NB! Forbrugerrådet Tænk har valgt at trække deres undersøgelse tilbage, da der har vist sig usikkerhed omkring resultaterne.

 
     
     
 

KiMs - en ansvarlig virksomhed

Hos KiMs ønsker vi at drive virksomhed på en ordentlig og anstændig måde, hvor vi viser omtanke for mennesker og miljø, og dermed engagerer os i det samfund, vi er en del af. Læs mere