KiMs A/S - Job hos KiMs
     
 
 
     
     
 

Job hos KiMs

Har du lyst til at være en del af KiMs?

Har du lyst til at være med til at producere, markedsføre eller sælge de kendte KiMs chips og snacks, så send os en uopfordret ansøgning eller søg et af de ledige jobs, vi slår op her på siden.

God arbejdsplads
KiMs skal være en god arbejdsplads – og vi har en ambition om at være bedre end de fleste.

Hos KiMs er det derfor vigtigt, at både ledelse og medarbejdere i det daglige arbejde understøtter værdigrundlaget, og at vi i fællesskab skaber rum for initiativ og sikrer fremdrift. Hver enkelt medarbejder hos KiMs er i det daglige med til at gøre en forskel. Vi arbejder seriøst og professionelt og lægger stor vægt på at skabe resultater og levere en høj standard. Vi ved, at samarbejde gør os stærkere, og at det er vigtigt, at vi gør brug af de forskellige kompetencer, vi har i organisationen. 

Derfor præger vores  værdier i høj grad den måde, vi arbejder på, og hvordan vi er i forhold til hinanden.

KiMs' værdier
’Respekt for hinanden’
’Ansvarlig’
’Resultatorienteret’ 
’Tænker nyt’.

Tilsammen danner første bogstav i værdierne ordet, RART, og det er kendetegnende for, hvordan det er at arbejde hos KiMs, være kunde hos KiMs eller samarbejde med os på anden vis. Men det skal også være spændende, udfordrende og interessant at arbejde hos os.

Arbejdsmiljø og sundhed
Hos KiMs kan vi tilbyde en uformel og kollegial arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Vi mener, det er vigtigt, at vi hver især kan udvikle os - både fagligt og personligt. Derfor har vi stor fokus på uddannelse og gode forhold for medarbejderne.

Hos KiMs arbejder vi således hele tiden på at sikre en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Desuden ønsker vi at give medarbejderne nogle sunde valgmuligheder, bl.a. med hensyn til kost og aktiviteter.

Når du starter hos KiMs, vil du blive tilbudt et introduktionsforløb, så du får en god start og lærer KiMs og dine nye kolleger godt at kende.

KiMs’ fabrik og administration ligger i Søndersø på Nordfyn, men vores sælgere bor og arbejder naturligvis i hele landet.

 
     
     
 

De originale

 
     
     
 

Kampen om KiMs

 
     

xxxcomics