KiMs A/S - Markedsføring
     
   
     
     
 

VIND Penge i poserne hele sommeren

Casper har puttet 35.000kr af Jørgens penge i sine 9 største Chips og snack varianter. (Sour cream & onion, Havsalt, Franske Kartofler, American Grill, Barbecue, Ostepops, Snack Chips Krydderi, Snack Chips sour cream & onion, Jørgens Favorit Mix.) 

Hele sommeren fra uge 22 er der Penge i poserne. Nej, ikke i alle. Men mange. Store og små kontante pengepræmier venter til de heldige kartofler og trofaste sofa-atleter. Du ved: Sport i kassen. Og kassen i poserne! Og poster du et billede af dig og sedlen i den ubrudte forsegling, er du også med i konkurrencen om chips til hele sommeren.

Så der er dømt sommer i sofaen, når chipsklubben samles til alle sommerens store sportsbegivenheder. Vi snakker Touren, vi snakker fodbold-EM og vi snakker OL. Glæd dig til måneder med kloge-analyser, hån, masser af sjov, penge og præmier. Ja, KiMs sørger selvfølgelig for at der er penge og andre fede præmier til alle sofaatleter. Alle konkurrencerne deltager du i ved at gå ind på KiMs Facebook-side.

Poserne distribueres tilfældigt blandt butikker med KiMs top 9 sortimentet. Pengene fordeles tilfældigt blandt alle de 9 varianter, og der er i alt puttet 35.000kr. i poserne fordelt således:

50kr sedler: 200 stk - 100kr sedler: 150 stk - 200kr sedler: 40 stk 500kr sedler: 4 stk

Kampagnen starter i uge 22, hvor samtlige 394 chips-poser med penge er distribueret til de pågældende butikker og slutter, når poserne er solgt. Konkurrencen er købsbetinget. Følg med på Facebook og deltag i endnu flere konkurrencer hen over sommeren.

 
     
     
 

Historien om Jørgen

 
     
     
 

Kampen om KiMs