KiMs A/S - Jørgen
     
 
 
     

Alle kender Jørgen

Men Jørgen hedder faktisk Henning.

Der findes stor set ikke én, der har ’misset’, hvem Jørgen er. Han er lig med KiMs’ kendte reklameunivers, som har danmarksrekord i at være det længst eksisterende univers. Allerede i 1997 dukkede Jørgen op på TV-skærmen. Han skulle tegne et sjovt og anderledes billede af KiMs – og det har han så gjort lige siden!

Den onde bror
Jørgen markerede starten på en æra med dogme-tv, hvor optagelserne var meget primitive. Historien gik på en forsvunden ejer af KiMs, som naturligt hed Kim, mens hans onde bror hed Jørgen. Kim havde en stor kærlighed til kartofler og hjemmelavede chips, og Jørgen forsøgte at stjæle hans brilliante ideer.

Jørgen har i kortere perioder været fortrængt fra skærmen af et par piger og nogle vikinger, men hver gang er han vendt tilbage med fuld styrke.

Rundere med alderen
Efterhånden er Jørgen blevet mere ’rund’ efter ophold i Spanien og Californien, selv om han har sine faste meninger om mange ting, f.eks. janteloven.

Bag Jørgen er den sympatiske og flinke Henning Jacobsen, som er pensioneret kloakmester og i dag bor på Samsø. Som en anden Batman transformerer Henning sig til Jørgen, når situationen og reklameblokken kræver det.

Kartoffelambassadør
I 2012 blev Jørgen udnævnt til årets kartoffelambassadør af Danmarks Kartoffel Råd.     
 

Ny: KiMs Crunch Cut

 
     
     
 

Kampen om KiMs

 
     

xxxcomics