KiMs A/S - kvalitets chips og snacks
     
 
 
     
     
 

Om KiMs

KiMs er danskernes foretrukne leverandør af chips og snacks.

Alle danskere kender KiMs som leverandør af chips og snacks i høj kvalitet. Poserne fra KiMs møder du i dag stort set i enhver dagligvarebutik over hele landet.


KiMs kommer ind  på 1. pladsen som det stærkeste brand på det danske marked i en undersøgelse fra 2010 blandt andre stærke mærkeværer. Undersøgelsen blev lavet af GfK Consumer Tracking Scandinavia.

Hos KiMs har vi lanceret den ene bestseller efter den anden, og KiMs’ Sour Cream & Onion er i dag forbrugernes absolutte favorit. En ”nyklassiker” er KiMs Favorit Mix, mens andre egentlige klassikere er KiMs Skruer og KiMs Saltede Peanuts.

Netop KiMs Saltede Peanuts var med til at starte det hele. Rigtig mange voksne danskere er vokset op med KiMs, der indførte den hyggelige snack-stund tilbage i 60’erne, da danskerne første gang blev præsenteret for saltede peanuts.

Virksomheden bag
Mens KiMs er synlig for enhver på indkøb, har langt færre et billede af virksomheden og menneskene bag. Bag navnet KiMs findes virksomheden på Nordfyn, som består af omkring 220 entusiastiske medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at levere bedre produkter og bedre resultater i morgen end i dag.

Navnet forpligter
Hos KiMs har vi gennem årene skabt et navn, som forpligter til at levere den bedste kvalitet i hver eneste pose. Derfor er innovation og lysten til at tænke nyt omdrejningspunktet i vores hverdag. Vi skal hele tiden sørge for at give forbrugerne nye spændende produkter og give dem ny inspiration til hyggelige stunder. Vi skal løbende også arbejde for et bredt sortiment med sundere alternativer, et højt informationsniveau og stor grad af forbrugersikkerhed.

Vi mener, at al udvikling sker i en tæt dialog og et samarbejde med forbrugerne og andre vigtige målgrupper.

 
     
     
 

Prøv KiMs Chokolade

 
     
     
 

Ny: KiMs Crunch Cut

 
     
     
 

Kampen om KiMs

 
     

xxxcomics