Sport og unge

Håndboldskoler, fodbold og Street Handball. KiMs støtter aktiviteter for børn og unge.

KiMs støtter aktivt idrætsaktiviteter for børn og unge, da de gode vaner ofte grundlægges i barndommen og ungdommen. Vores støtte sker f.eks. gennem sponsorater, der giver bedre muligheder for børn og unge, der gerne vil motionere.

KiMs er bl.a. håndboldskolepartner gennem Dansk Håndbold Forbund og støtter dermed tusindvis af børn i at mødes og spille håndbold hver sommer. Fodboldklubben OB's talentafdeling har også glæde af KiMs som hovedsponsor.

Street Handball
Desuden støtter KiMs Street Handball, som henvender sig til de børn og unge, som ikke bliver tiltrukket af det traditionelle håndboldliv i hallerne. Street Handball er et nyt spil med meget simple regler, en blød bold og fire spillere pr. hold.

KiMs er af den opfattelse, at hvis børn og unge ikke har lyst til at komme i hallerne, så bidrager vi gerne med at bringe spillet ud på gaden. En tour sikrer, at der bliver spillet rundt omkring i landet – også i områder, hvor der ikke er tradition for at spille håndbold. Street Handball egner sig fortrinligt til at styrke såvel motion som integration.

Street Handball

     
 
 
     
     
 

CSR-politik

KiMs CSR-politik har tre fokusområder: sundhed, miljø og klima samt vores forhold til lokalområdet.

Læs mere