KiMs - Historien om peanuts
     
 
 
     

KiMs kvalitets peanuts

KIMs Originale amerikanske Peanuts må bruge seglet fra The American Peanut Industry. Det er en garanti for høj kvalitet.

KiMs Originale amerikanske Peanuts kommer fra producenter i USA, og alle vores leverandører er medlem af brancheorganisationen American Peanut Industry. Det garanterer en høj ensartet kvalitet og en god smag.
 
For at være medlem af American Peanut Industry skal man som producent opfylde en lang række standarder og kvalitetsnormer. Peanuts fra American Peanut Industry skal eksempelvis behandles efter bestemte foreskrifter. Gennem hele produktionen skal peanuts modne naturligt færdig på planten, og der må ikke bruges kunstig vanding for at øge udbyttet.
 
Efterbehandlingen skal også være meget skånsom, så for at de ikke bliver slået i stykker eller deler sig i halve. KiMs peanuts indeholder flere hele peanuts.

Ristning og saltning
Peanuts, der er godkendt af American Peanut Industry, skal have en ensartet kvalitet, en ensartet størrelse og den helt rigtige nøddeagtige smag.
 
Peanuts er ikke en nød på et træ, men er en bælgfrugt ligesom som ærter.  Peanuts vokser i jorden og bruger cirka 150 dage på at vokse og modnes.
 
Peanuts, der ikke er modnet ordentligt, smager lidt af grønne ærter, og forsøger man at øge udbyttet ved kunstvanding og andre metoder, vokser den enkelte peanut for hurtigt og mister smag og kvalitet. Desuden bliver en plante, der bliver kunstigt vandet, ved med at sætte nye peanuts, hvilket betyder, at alle peanuts ikke modnes på samme tid. Det giver et uens produkt med peanuts i forskellige størrelser og med forskellig modning.
 
Når vi hos KiMs rister vores fine peanuts, har vi stor respekt for de fine naturprodukt, vi har fået leveret fra vores kvalitetsbevidste leverandører. Vi giver deres peanuts en skånsom ristning og den rette saltning. Så bliver de nemlig til KiMs Originale amerikanske Peanuts.

 

     
 

De originale

 
     
     
 

Kampen om KiMs

 
     

xxxcomics