Brownies med KiMs Nøddemix Mælkechokolade

Ingredienser


Brownies:

Karamel ganache:

Pynt:

Fremgangsmåde


Brownie:

Smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad.
Pisk nu i en anden skål æg og sukker, og rør chokoladeblandingen i.
Sigt herefter mel i, og rør til dejen er jævn.
Kom dejen i en springform hvor bunden er beklædt med bagepapir.
Bag brownien i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 30 min. Når kagen er bagt færdig, skal den køle helt af før du kan arbejde videre med den.

Karamel ganache:

Rør vand og sukker sammen i en gryde.  Kog massen på komfur ved mellemvarme, og lad det simre til det får en gylden farve – det er vigtigt du ikke røre rundt undervejs.
I en anden gryde varmes piskefløde og glukosesirup.
Hak i mellemtiden KiMs Nøddemix Mælkechokolade, og kom den i en skål.
Når sukkermassen er gylden, og fløden varm, hældes fløden ned i sukkermassen. Her vil det buse, så hæld lidt fløde i af gangen.
Herefter hældes karamellen over den hakkede chokolade. Rør til massen er jævn. Når massen er jævn stilles skålen på køl til ganachen har sat sig.
Når ganachen har sat sig, og kagen er kølet helt af, kan du smøre karamelganachen ud på din kage.

Pynt:

Pynt kagen yderligere med KiMs Nøddemix og KiMs Crispo Kugler.


Opskriften er udviklet af Sophie Petersen: www.instagram.com/fillosophie/