Brownies med KiMs Peanuts & Hazelkugler

 Til 10-12 personer

 

Ingredienser


Browniebund:

Hindbærmousse:

  • 4 blade husblas
  • 400 g. Frosne hindbær
  • 4 spsk. Sukker
  • 1 tsk. Vaniljepaste
  • Saften af 1/2 citron
  • 4 dl. Fløde
  • Forskellige størrelses silikomart cylinder forme

Pynt:

 

Fremgangsmåde


Browniebund:

Smelt chokoladen og smørret i en gryde. Tag gryden af varmen. Bland sukker i. Pisk æg let i en skål med en gaffel. Bland æggemassen sammen med chokolademassen. Hæld dejen i en springform på 22 cm i diameter, med bagepapir i bunden. Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.
Kagen kan spises med eller uden moussebomber på.

Hindbærmousse:

Læg husblas i koldt vand. Kom bær, sukker, citronsaft, vaniljepaste i en gryde og lad det koge op. Sigt hindbærmassen i en skål. Tilføj husblas til den rene hindbær saft. Pisk fløden til en let flødeskum. Når hindbærsaften er afkølet bland let flødeskum i lidt af gangen. Hæld moussen i forskellige størrelser silikomart cylinder forme og sæt på frys natten over eller minimum 3-5 timer.

Pynt:

Tag kagen ud af springformen og placer kagen på et serveringsfad. Pynt kagen med moussebomberne i forskellige størrelser.
Og eksempelvis med spiselige blomster og KiMs Hazel Kugler


Opskriften er udviklet af Christina Rachel: https://www.instagram.com/rachelchrstina/