Brownies med KiMs Peanuts & Hazelkugler
Til 10-12 personer
Ingredienser
Browniebund:
- ½ pose (50 g.) KiMs Originale Amerikanske Peanuts
- 4 æg
- 200 g. Sukker
- 200 g. Carletti mørk chokolade
- 2 tsk. Nutella
- Springform, 22 cm. i diameter.
Hindbærmousse:
- 4 blade husblas
- 400 g. Frosne hindbær
- 4 spsk. Sukker
- 1 tsk. Vaniljepaste
- Saften af 1/2 citron
- 4 dl. Fløde
- Forskellige størrelses silikomart cylinder forme
Pynt:
- KiMs Crispo Kugler
- Spiselige blomster
- KiMs Hazel Kugler
Fremgangsmåde
Browniebund:
Smelt chokoladen og smørret i en gryde. Tag gryden af varmen. Bland sukker i. Pisk æg let i en skål med en gaffel. Bland æggemassen sammen med chokolademassen. Hæld dejen i en springform på 22 cm i diameter, med bagepapir i bunden. Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.
Kagen kan spises med eller uden moussebomber på.
Hindbærmousse:
Læg husblas i koldt vand. Kom bær, sukker, citronsaft, vaniljepaste i en gryde og lad det koge op. Sigt hindbærmassen i en skål. Tilføj husblas til den rene hindbær saft. Pisk fløden til en let flødeskum. Når hindbærsaften er afkølet bland let flødeskum i lidt af gangen. Hæld moussen i forskellige størrelser silikomart cylinder forme og sæt på frys natten over eller minimum 3-5 timer.
Pynt:
Tag kagen ud af springformen og placer kagen på et serveringsfad. Pynt kagen med moussebomberne i forskellige størrelser.
Og eksempelvis med spiselige blomster og KiMs Hazel Kugler
Opskriften er udviklet af Christina Rachel: https://www.instagram.com/cakedelightsbychristina/, https://www.cakedelights.dk/