Bygotto med strejf af dild

Bygotto med strejf af dild er en lækker og nem ret, der kan bruges både til fest og hverdag. Hvis du er vild med KiMs Dild dip, vil du elske denne kombination.

Ingredienser


  • 300 gram perlebyg
  • 1 l vand med grøntsagsbouillon
  • 0,5 dl hvidvin
  • 1 løg
  • 2 kviste timian
  • 50 g. smør
  • 100 g. revet parmesanost
  • KiMs Dip Mix Dild oprørt med 100 g. mascarpone
  • Salt & peber
  • Pynt: stegte løg, stegt choriziopølse og revet ost

Fremgangsmåde


  • Svits løg på en pande i olie. Tilsæt perlebyg og timian, og steg i 2 minutter.
  • Tilsæt hvidvin + reducer den.
  • Tilsæt bouillonen, og kog op ved høj varme.
  • Skru ned for varmen, og lad det småkoge i 12 minutter. Rør jævnligt rundt.
  • Smag gerne på perlebyggen, for at finde den rette konsistens.
  • Når den er fundet, tilsæt ost og smør.
  • Bygottoen skal være cremet og let i konsistensen.
  • Smag til med KiMs Dip Mix Dild blandet med mascarpone og slat & peber.
  • Steg løg og pølser til brug som topping.
  • Server straks.

KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

Opskrift er udviklet af https://www.instagram.com/emma_bisgaard/