Chokoladetærte med KiMs Snack Chips Mælkechokolade

Ingredienser


Mørdej:

  • 125 g. Smør
  • 150 g. Hvedemel
  • 3 spsk. Flormelis
  • 3 spsk. Kakao
  • 2 æggeblommer

Chokolade ganache: 

Pynt:

 

Fremgangsmåde


Mørdej:

Alle ingredienserne undtaget af æggeblommerne kommes i en foodprocessor og blandes til det smuldre. Tilsæt æggeblommerne. Tryk dejen ud i en tærteform, godt op af kanterne. Stilles på køl i 1/2 time. Prik hul i bunden med en gaffel og bag ved 200 grader varmluft i ca. 10 min.

Chokolade ganache:

Hak chokoladen groft og kom det i en skål. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. I en gryde blandes piskefløde, sirup, vaniljekorn og vaniljestang. Bringes i kog ved omrøring. Hæld den varme flødeblanding over chokoladen og rør indtil chokoladen er smeltet.

Hæld chokolade ganachen i den afkølet tærtebund og pynt med KiMs Snack Chips m. Krydderi og KiMs Crispo Kugler. Stilles på køl i mindst 4 timer.


Opskriften er udviklet af Cristine Groth: https://www.instagram.com/christine_hgp/?hl=da