Crunch Cut Burger

KiMs Crunch Cut Burger med Crunch Cut Purløg & Sour Cream og Dip Mix er en lækker og nem ret, der kan bruges både til en festlig anledning og hverdag. Hvis du er vild med KiMs dip og vore Crunch Cut Chips, vil du helt sikkert elske det i denne symfoni.

 

Til 4 personer

Ingredienser 


Fremgangsmåde 


Halver dine 4 kyllingebryster på langs, så du får 8 tynde fine stykker.

Klæk dit æg ud i en skål og pist det godt sammen og vend så dine kyllingestykker heri.

Kom din pose Crunch Cut – Purløg & Sour Cream i en blender og blend det fint sammen. Vender kyllingestykkerne i de knuste chips efter de har været en tur i æggemassen.

Kom 1 dl. olie på en stor pande og skru godt op. Olien skal være meget varm, inden du kommer dine panerede kyllingebryster på. Steg  kyllingebrysterne herpå i cirka 3 minutter på hver side og lig dem på en tallerken med et stykke køkkenrulle.

Kom 1,5 dl. skyr op i to skåle og kom hver dip variant heri og bland det godt sammen.

Opbyg til slut din burger efter eget ønske.


KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

Opskriften er udviklet af https://www.instagram.com/laurabuje/