Fastelavnsboller med KiMs Hasselnød Mælkechokolade

Ingredienser


Dej:

  • 2.5 dl. Sødmælk
  • 125 g. Smør
  • 50 g. Gær
  • 2 Æg
  • 1.5 tsk. Salt
  • 2 tsk. Sukker
  • 500 g. Hvedemel

Fyld:

Fremgangsmåde


Lun mælk i en gryde til det er omkring 40 grader varmt.
Tag gryden af varmen og rør smøren i mælken, når smørret er smeltet, smulders gæren i.
Put æg, salt og sukker i blandingen og rør rundt.
Mel blandes i lidt af gangen, ved omrøring. Ælt herefter dejen godt.

Lad dejen hæve i en skål med et rent viskestykke over i 30-45 min.

Når dejen har hævet, rul den ud i en stor firkant, lidt under 1/2 cm tyk, og skær den ud i firkanter af ca. 15*15 cm.

Hak KiMs Hasselnød Mælkechokolade og fordel 2-3 stk. hindbær samt lidt af chokoladen på hver firkant.

Bages herefter ved 180 grader varmluft i 12-15 min.


Opskriften er udviklet af Lærke Guldmann: www.instagram.com/_mylittleuniverse/