KiMs Flødekartofler med Sour Cream & Purløg
KiMs flødekartofler med Aioli dip er de klassiske flødekartofler, som du kender dem – men med et lille lækkert twist. De er smagfuldt tilbehør til enhver middag. Hvis du er vild med Kims Aioli dip, vil du helt sikkert elske den i en god gang flødekartofler.
Til 4 personer
Ingredienser
- 1 kg mellem størrelse kartofler
- 2 brev KiMs Dip Mix Sour Cream & Purløg
- 1 tsk. Salt og lidt peber
- ½ liter piskefløde
- 1 håndfuld kruspersille
- 1 håndfuld KiMs Mandler med Havsalt
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i 3 mm tykke skiver på langs.
Vend derefter kartoflerne med 2 breve KiMs Dip Mix Sour Cream & Purløg i en skål med lidt salt og peber, og put dem i et ovnfast fad.
Hæld piskefløden over kartoflerne.
Hak persillen og drys den over kartoflerne, sæt dem i ovnen ved 200 grader i 60 min.
Pynt med en håndfuld hakkede saltede mandler.
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik