Gourmet hotdog a La KiMs

Er du træt af den traditionelle hotdog, så prøv Gourmet hotdog a La KiMs. Den kan klart anbefales! Samle venner og bekendte og byd dem på Gourmet hotdog a La KiMs.

Opskrift er for 4 personer.

Ingredienser


  • 4 pølser
  • 4 pølsebrød
  • 1 pose franske kartofler fra KiMs
  • 1,5 dl. Natural skyr
  • 1 pose dild dipmix fra KiMs
  • 1 agurk
  • 10 cherrytomater
  • 1 stor håndfuld persille
  • 1 tsk. olivenolie
  • ½ cirton
  • 1 lille håndfuld purløg
  • 3 fed hvidløg
  • 3-4 rødløg mellemstørrelse
  • 4 dl. almindelig eddike
  • 1 dl. sukker
  • 1 tsk. hele peberkorn
  • 2 tsk. salt

Fremgangsmåde


Start med at lave de lynsyltede rødløg så disse kan stilles på køl. Bland eddike, sukker, salt og hele peberkorn i en gryde og lad det langsomt koge op indtil sukkeret er opløst helt. Imens eddiken koger op skærer du dine rødløg ud i tynde skiver og kommer dem i et rent skoldet sylteglas. Når sukkeret er opløst hældes det i sylteglasset med rødløgene og det kommes på køl.

Dernæst laves tomatsalsaen. For at salsaen ikke bliver for vandet, starter du med at skære agurken halvt over og fjerne kernerne samt væden, samme proces for tomaterne. Agurk og tomater skæres derefter i meget små trekander og blandes i en skål. Persillen og dilles hakkes godt og tilføjes også i skålen, derefter blandes det godt sammen med olie, presset hvidløg, saften fra ½ citron og smages til med salt og peber. Stil nu også dette på køl imens du koger dine pølser og varmer dit brød.

I mens pølserne og brødet varmes blander du din skyr op med KiMs Dild mix, dippen her skal bruges i stedet for ketchup.

Til sidst mangler du blot at knuse en god portion KiMs Frasnke kartofler som bruges i stedet for ristede løg, til at give hotdoggen noget crunch. Resten af posen kan blot tilføjes til bordet og bruges som tilbehør til hotdoggen.

Velbekomme.

 

KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

 

Opskriften er udviklet af https://www.instagram.com/onegreenbowladay/