Crispy Kage med KiMs

KiMs Crispy Kage er en knasende og cremet lækker kombination på en gang. Hvis du er vild med en masse lækker topping og klassisk chokoladekage, vil KiMs Crispy Kage være lige noget for dig.

Ingredienser


Dej:

  • 250 g. Smør
  • 150 g. Mælkechokolade
  • 4 store æg
  • 150 g. Rørsukker
  • 5 spsk. kakao pulver
  • 200 g. mel
  • 1 stor håndfuld KiMs Franske Kartofler

Chokoladenøddemousse:

  • 1/4 liter fløde
  • 100 g. Mælkechokolade

Pynt:

  • 1 håndfuld Hindbær
  • 1 håndfuld Brombær
  • 1 håndfuld KiMs Crispo Kugler
  • 1 håndfuld KiMs Hazel Kugler
  • 1 håndfuld KiMs Nøddemix
  • Evt. spiseligt guldstøv
  • Evt. citronmelisse

 

Fremgangsmåde


Dej:

Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde, ved middel varme. Stilles på køl.
Pisk æg og rørsukker skummende.
Vend kakao, mel og groft knuste KiMs Franske Kartofler i.
Tilsæt den let afkølede chokolade/smør.
Bages i en springform ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter. Må ikke være helt bagt igennem.

Chokoladenøddemousse:

Varm fløden i en gryde, må ikke koge.
Opløs chokoladen og stil mousseen på køl i mindst 4 timer. Hvorefter den piskes til skum.

Pynt:

Kagen pyntes med chokoladenøddemousse, oven på fordeles hindbær, brombær, KiMs Crispo Kugler, KiMs Hazel Kugler og en pose KiMs Nøddemix. Nogle af Crispo kuglerne kan vendes i spiseligt guldstøv. Pynt evt. med citronmelisse.



KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

Opskriften er udviklet af Helle Aarosin: www.instagram.com/home_by_aarosin/