Crispy Kage med KiMs

Ingredienser


Dej:

Chokoladenøddemousse:

Pynt:

  • 1 håndfuld Hindbær
  • 1 håndfuld Brombær
  • 1 håndfuld KiMs Crispo Kugler
  • 1 håndfuld KiMs Hazel Kugler
  • 1 håndfuld KiMs Nøddemix
  • Evt. spiseligt guldstøv
  • Evt. citronmelisse

 

Fremgangsmåde


Dej:

Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde, ved middel varme. Stilles på køl.
Pisk æg og rørsukker skummende.
Vend kakao, mel og groft knuste Slow Cooked Havsalt i.
Tilsæt den let afkølede chokolade/smør.
Bages i en springform ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter. Må ikke være helt bagt igennem.

Chokoladenøddemousse:

Varm fløden i en gryde, må ikke koge.
Opløs chokoladen og stil mousseen på køl i mindst 4 timer. Hvorefter den piskes til skum.

Pynt:

Kagen pyntes med chokoladenøddemousse, oven på fordeles hindbær, brombær, KiMs Crispo Kugler, KiMs Hazel Kugler og en pose KiMs Nøddemix. Nogle af Crispo kuglerne kan vendes i spiseligt guldstøv. Pynt evt. med citronmelisse.


Opskriften er udviklet af Helle Aarosin: www.instagram.com/home_by_aarosin/