Patata frita – kartoffelpandekage
Til 4 personer
Ingredienser
- 6 æg
- 1 bdt. Purløg
- 1 brev KiMs Dip Mix Holiday
- 1 dl. Cremefraiche
- 4 mellemstore kogte kartoffler (rester)
- 100 g. KiMs Franske Kartofler
- 25 g. Smør
- 150 g. Stegt bacon
- 1 håndfuld ruccula.
Fremgangsmåde
Pisk æg sammen og bland med hakket purløg, KiMs Dip Mix Holiday, cremefraiche og en rest kogte kartofler svarende til 4 mellemstore. Knus halvdelen af KiMs Franske Kartofler og hæld i massen.
Smelt lidt smør på en pande, hæld æggemassen i og drys med resten af de Franske Kartoflerne.Steg ved lav temperatur med folie over eller sæt panden i ovnen i ca. 15 minutter.
Server med sprødt bacon og lidt ruccula og ekstra KiMs Franske Kartofler.