KiMs kyllinge nuggets
KiMs kyllinge nuggets med Snack Chips m. krydderi og Barbecue Dip Mix er en lækker og nem ret, der kan bruges både til fest og hverdag. Hvis du er vild med KiMs dip og Snack Chips, vil du elske det sammen med kylling og eksempelvis en let salat til.
Til 4 personer
Ingredienser
- 600 g. kylling inder filet
- 1 1/2 dl. Hvedemel
- 2 æg
- 100 g. KiMs Snack Chips m. Krydderi
- ½ spsk. loppefrø skaller/ husk (for sprødhed)
- Drys salt og peber
- Skallen af 2 citroner
- 1 ½ dl. Cream fraice
- 1 brev KiMs Dip Mix Barbecue
Fremgangsmåde
Skær inder fileten ud i 3-4 stykker.
Bland finknuste KiMs Snack Chips m. Krydderi, salt, peber, revet citronskal og loppefrøs skaller/ husk.
Vend stykkerne i mel, derefter i pisket æg og så i KiMs Snack Chips blandingen
Steg kyllinge nuggets i ovn ca. 10-15 minutter ved 200 grader.
Bland creamfraice og KiMs Dip Mix Barbecue og server sammen med kyllingen.
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik