KiMs sommer kartoffelsalat med et strejf af dild

Til 4 personer

 

Ingredienser


  • 1 kg små kogte kartofler
  • 3,5 dl 18% Creme Fraiche
  • 1 brev KiMs Dip Mix Dild (for dild dip elskere og mere intens dild smag, tilsæt 2 breve)
  • 200 g. Frosne ærter – optøede
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt radiser
  • 1 pose KiMs Mandler Salt & Sort Peber
  • Evt. 1 bakke ærteskud

Fremgangsmåde


Kog de små kartofler til de stadig har bid og lad dem derefter køle af – hvis du ikke har en rest i forvejen.

Dressing: bland Creme Fraiche med 1 brev dild dip.

Snit forårsløgene på langs og radiser i tynde skiver.

Hak mandlerne i mindre stykker.

Vend kartoflerne i dressingen sammen med de optøede ærter, forårsløg, radiser og mandler.

Pynt evt. med ærteskud