Mexi Bowl med et sprødt twist
Mexi Bowl med et sprødt twist,er et skønt twist på en mexi bowl, nu med KiMs lækre Crunch Cut – Paprika & Krydret Tomat og Holdiay Dip. Det kan da ikke være andet end lækkert!
Til 2 personer
Ingredienser
- 400 g. Kyllingefilet
- 1 Æg
- 1 Pose KiMs Holiday® Chips
- 1 Brev KiMs Dip Mix Holiday®
- 1 Dåse kikærter
- 1 Dåse majs
- 1 Avocado
- 1 Spidskål
- 1 Pose revet cheddar
- 1 lime
Fremgangsmåde
Slå et æg ud i en skål og pisk til det er en ensartet masse og bland med KiMs Dip Mix Holiday®.
Skær kyllingefileterne i strimler. Knus KiMs Holiday® Chips chips og spred dem ud på en tallerken. Tag de udskårne kyllingefileter og vend dem i æggeblandingen og herefter i de knuste chips, hvorefter de steges.
Skær spidskål og avokadoen i tynde skiver.
Skyl kikærterne og steg dem på en pande evt. med et drys KiMs Dip Mix Holiday® for ekstra smag.
Anret grøntsager og kylling i en dyb tallerken og drys cheddar. Smag til med lime og pynt. evt. med skovsyre.
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik
Opskriften er udviklet af https://www.instagram.com/pernillefriisx/