Mexi Bowl med et sprødt twist

Mexi Bowl med et sprødt twist,er et skønt twist på en mexi bowl, nu med KiMs lækre Crunch Cut – Paprika & Krydret Tomat og Holdiay Dip. Det kan da ikke være andet end lækkert!

 

Til 2 personer

Ingredienser


Fremgangsmåde


Slå et æg ud i en skål og pisk til det er en ensartet masse og bland med KiMs Dip Mix Holiday®.

Skær kyllingefileterne i strimler. Knus KiMs Holiday® Chips chips og spred dem ud på en tallerken. Tag de udskårne kyllingefileter og vend dem i æggeblandingen og herefter i de knuste chips, hvorefter de steges.

Skær spidskål og avokadoen i tynde skiver.

Skyl kikærterne og steg dem på en pande evt. med et drys KiMs Dip Mix Holiday® for ekstra smag.

Anret grøntsager og kylling i en dyb tallerken og drys cheddar. Smag til med lime og pynt. evt. med skovsyre.


KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

Opskriften er udviklet af https://www.instagram.com/pernillefriisx/