2018
Mælkechokolade
KiMs lækre rene mælkechokolade med 33% kakao bliver lanceret. Vil du vide mere om den lækre chokolade, så klik her:
KiMs Mælkechokolade
2018
Ovnbagte Chips
Ovnbagte Chips bliver lanceret - Nu kun med 10% fedt, men 100% smag. Vil du blive klogere på chipsen, så klik her:
Ovnbagte Chips Timian & Hvidløg
2017

Mandler med smag

Nøddesortimentet udvides med to nye varianter med Krydret Paprika, og Salt & Sort peber. Vil du vide mere om de lækre nødder, kan de findes ved at klikke her:
Nøddesortiment
2017
Peanutkugler relanceres
Efter afstemning på Facebook om hvilket retroprodukt, der skulle relanceres, har KiMs fans fået deres elskede Peanutkugler igen. For at læse mere om de skønne Peanutkugler, klik her:
KiMs Peanutkugler™
2017

Jørgens Fødselsdag

Jørgen fylder 20 år som Chips Konge - og det bliver fejret! Se den sjove fødselsdagsvideo, ved at klikke her:
Jørgens 20 års fødselsdag
2017
Snack Chips® Chokolade
KiMs kendte klassiker 'Snack Chips®' er nu kommet i den lækre 33% kakao chokolade. Bliv klogere på den lækre chokolade, klik her:
KiMs Snack Chips® - Mælkechokolade
2016

KiMs Chokoladen lanceres

Konfekture bliver en del af KiMs produktsortiment. For at få et indblik i de forskellige varianter, klik her:
KiMs Chokolade sortiment
2016

KiMs skifter navn

Virksomheden KiMs skifter navn til Orkla Confectionery & Snacks Danmark
2015
KiMs 50 års jubilæum
Det er jubilæums år for KiMs og i anledning af dette lanceres Jubilæums Mix. Vil du vide hvilke godter der er i posen, så klik her:
KiMs Jubilæums Mix
2012

Jørgen som kartoffelambassadør

Jørgen bliver udnævnt til årets kartoffelambassadør, af Danmarks Kartoffel Råd.
2010
Jørgens Favorit Mix®
Alle Jørgens favoritter er blevet samlet i en pose - som han er chips vild med. Vil du vide hvad han har gemt i posen, så klik her:
KiMs Jørgens Favorit Mix®
2010

Nøddecenter bygges

Der bygges nøddecenter i Søndersø, hvor KiMs chips fabrik allerede ligger. Nøddecenteret gør at man kan skille nødder og chips fra hinanden, så chipsene er 100% fri for nøddeallergener.
2008

Solsikkeolien

Alle KiMs chips steges nu i solsikkeolie frem for palmeolie. Solsikkeolie har en anden fedsyresammensætning end palmeolie, der gør den sundere.
2006

KiMs lancerer kiks

KiMs lancerer kiks i to smagsvarianter, en med Sour Cream & Onion og en med Havsalt
2005

KiMs bliver en del af Orkla

KiMs blev en del af Orkla første gang i 1991. Derefter blev de i 2000, en del af Chips AB. Orkla købte Chips AB i 2005 og dermed også KiMs og de blev derved en del af Orkla igen.
2004

KiMs overtager Trope A/S

Ved overtagelsen af Trope A/S bliver nøddesortimentet udvidet.
2002
Fun fact:
Vidste du at KiMs har været med i en Anders And tegneserie som ''Jørgens Chips''?
2001
Kanonkugler®
De sprængfarlige kanonkugler® bliver lanceret. Vil du vide mere om dem, så klik her:
KiMs Kanonkugler®
2000

KiMs overdrages

KiMs bliver en del af Chips AB
2000

Jørgen vender tilbage

Året efter at KIMberne havde overtaget reklameblokken vendte Jørgen tilbage som frontfigur i historien ''Kampen om KiMs''. Og har været der lige siden. Vil du vide mere om Jørgen, så klik her:
Historien om Jørgen
1999

Nye folk i reklameblokken

I 1999 overtager 'KIMberne' reklameblokken i stedet for Jørgen. KIMberne består af Leif den lykkelige og Per Viking, der i et særligt vikingeunivers fortæller om ''kartoffel nam-nam'' (chips) som også var uundværligt i sensommeren år 850.
1999
Indian Summer Chips
KiMs Indian Summer Chips lanceres men pga. det kryptiske navn, skiftede de senere navn til den kendte KiMs Sour Cream & Dild.
1998
Fun fact:
Vidste du, at Jørgen har spillet sammen med mange kendte i årenes løb, bl.a. René Dif, Carsten ’Soulshock’, Jørgen Duus samt John Faxe ?
1997

Jørgen introduceres

Jørgen som vi kender ham i dag, blev introduceret som Kims onde bror. For at læse mere om Jørgen, klik her:
Historien om Jørgen
1995

Riflede chips lanceres

De almindelige riflede chips, som vi kender dem i dag, ser dagens lys. Udskæringen på denne chips giver den en stører overflade, der giver mere knas. For at finde de forskellige varianter, klik her:
KiMs Chips sortiment
1995

Party Food A/S

Party Food A/S i Give overtages af KiMS. Fabrikken producerer chips. Hermed har KiMs både en snack- og en chipsproduktion, som i 1999 samles i Søndersø.
1990

KiMs overtages af Nora

Nora er en norsk fødevarekoncern . Ved overtagelsen bliver KiMs til et aktieselskab.
1987
Snack Chips®
En klassiker fra 1987. KiMs Snack Chips® er riflede snacks med lækker, krydret smag og en ekstraordinær sprødhed! Vil du vide mere om den lækre originale chips, så klik her:
KiMs Snack Chips®
1977
Ostepops® lanceres
Den originale siden 1977. Altid sprødt hævet over årtiers skiftende luner, insisterer KiMs Ostepops® på at gøre den sjove sult lidt sjovere. Få mere at vide om de klassiske Ostepops®, klik her:
KiMs Ostepops®
1977
Skrue®
I 1977 kom Skruerne på markedet under sloganet "Skruen er løs®" - og de har siden været en fast del af vores sortiment. Få mere at vide om den kendte Skrue® eller find de andre smagsvarianter, ved at klikke her:
KiMs Skrue®
1975
Første kartoffelchips
De første kartoffelchips blev lanceret under navnet Bistromiddagschips og ændrede i 1978 navn til Franske Kartofler. Klik her for at læse mere om klassikeren:
KiMs Franske Kartofler
1974

Danish Fancy Food Group A/S bliver grundlagt

Kjeldsen og Co A/S (småkagebageri) og de fire ejere af Odense Marcipanfabrik lægges sammen til Danish Fancy Food Group A/S
1971

Fabrik bliver grundlagt i Søndersø

De første mursten til den nye snackfabrik i Søndersø blev lagt. Den skulle indeholde produktionen af baconcrisp, peanuts, ostepops®, skinkeknas og popcorn.
1968

Går fra familieejet til aktieselskab med 4 ejere

Familien Thobo-Carlsen har hidtil ejet Odense Marcipanfabrik og sælger nu til fire nye ejere, der danner dansk industri koncern. - De Danske Sukkerfabrikker A/S - Incentive A/S - Otto Mønsted A/S - Kryolit selskabet Øresund A/S
1968

KiMs får direkte distribution

KiMs havde hidtil anvendt grossist distribution. Dette blev ændret til salgsvogne/ snackbusser og direkte distribution - der gør at de er tæt på kunden.
1963

De første peanuts blev lanceret ved navn Cock-nuts

De saltede peanuts blev i første omgang lanceret under navnet Cock-nuts, der skulle være en forkortelse for cocktail nødder samtidig med at være hanen på posen, men det viste sig også at betyde noget andet... Navnet blev derefter hurtigt ændret til KiMs i 1965. Se hvordan KiMs peanuts er endt ud i dag, ved at klikke her:
KiMs Orginale Amerikanske Peanuts
1963

KiM ændrede navn til KiM’s

Det nu kendte KiMs varemærket hed til at starte med KiM, men blev ændret til KiM's da der var et Tysk cigaretmærke der hed KiM. I 1965 blev KiM's varemærket registreret.
1961

Odense Marcipan – starten på KiMs

Det hele startede med at Odense Marcipanfabrik kun havde et årstidsbestemt sortiment i form af chokolade og marcipan, og ønskede at udvide til et helårssortiment. Derved begyndte de at lancerer snack varer.