Rainforest Alliance

KiMs er en del af Rainforest Alliance (RA) og støtter deres arbejde for en mere bæredygtig og ansvarlig kakaoproduktion i hele verden.

 

Hvad indebærer det at være en del af Rainforest Alliance?

  • KiMs ønsker at bidrage til en bedre verden for mennesker og natur. Derfor har vi valgt at købe vores kakao fra Rainforest Alliances certificerede gårde. Sammen med landmænd, virksomheder, forbrugere og andre arbejder Rainforest Alliance for en verden, hvor mennesker og natur trives i harmoni.
    For yderligere interesse, kan du læse mere om Rainforest Alliances arbejde samt deres certificering af kakaobønner på Rainforest Alliances hjemmeside.

 

UTZ-logo skiftes til Rainforest Alliance-logo

  • UTZ-programmet er nu en del af Rainforest Alliance, hvor selve certificeringen af kakaoen er designet til at bidrage til en mere bæredygtig og ansvarlig kakaoproduktion.
    Rainforest Alliance og UTZ fusionerede i 2018, og derfor er der nu udviklet et nyt logo. Under overgangen til det nye logo, kan du på vores emballage møde både det gamle UTZ-logo og det nye Rainforest Alliance-logo, indtil det nye Rainforest Alliance-logo er fuldt implementeret i 2021.