Sponsorater

Vi støtter lokale aktiviteter, børn og unge. Herunder har vi i de seneste år støttet Danske Hospitalsklovnes arbejde med at skabe hyggelige stunder for børn, som gennemgår en svær tid på hospitalet. Derudover går vi aktivt ind og støtter idrætsaktiviteter for børn og unge f.eks. gennem sponsorater, der gør mulighederne bedre for børn og unge, der gerne vil motionere. Vi ser vores sponsorater som et meget vigtigt middel til aktivt at påvirke børns livsstil i den rigtige retning. Dette gør vi ved at støtte initiativer, der aktiverer børn gennem sport og leg, eller lærer børn om korrekt ernæring.

Produktsponsorater
KiMs’ slogan er: ’Når du er sulten for sjov’. Derfor udvælger vi hvert år en række større arrangementer, som vi støtter med KiMs chips miniposer. Der er forskellige kriterier, der skal være opfyldt, før vi går ind og sponsorerer et arrangement:

  • Sociale lejligheder, hvor mennesker mødes til hygge og fest.
  • Arrangementet skal have en vis størrelse – minimum 200 deltagere.
  • Miniposerne må ikke sælges videre, men skal deles gratis ud blandt deltagerne.
  • Deltagerne i et arrangement skal primært være personer over 13 år.
  • KiMs produkter hører ikke til på banen under et sportsarrangement. De må derimod gerne deles ud til et efterfølgende socialt arrangement.
  • Vi sponsorerer udelukkende produkter til uddeling. Derfor er det IKKE muligt at ansøge om økonomiske sponsorater.

Vi modtager rigtig mange ansøgninger, hvilket vi er utroligt glade for, men vi kan desværre ikke imødekomme dem alle. Vi forbeholder os derfor ret til at vælge mellem ansøgningerne.

Søg produktsponsorat