Tatar a la KiMs

Tatar a la KiMs er en lækker klassisk tatar med et crunchy twist af KiMs lækre Crunch Cut med Læsø Sydesalt. Hvis du vil imponere dine gæster eller bare kræse lidt om dig selv, vil denne sprøde ret være en vinder!

 

 Ingredienser


Tatar

  • 500 g. okseinderlår – Hakket groft
  • 2 spsk. finthakkede løg
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille og estragon
  • 2 spsk kapers
  • 3 spsk. finthakkede syltede agurker
  • 2 spsk grovkornet sennep
  • 2 Past. æggeblommer
  • salt og peber efter smag
  • En god håndfuld Crunch Cut – Læsø Sydesalt
  • Lidt urter til pynt, her er der brugt skovsyre og ærteskud

Mayo

  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • Salt og friskkværnet peber
  • Ca. 2-3 dl. Rapsolie
  • 1 Brev KiMs Dip Mix Holiday®

Fremgangsmåde


Tatar

  • Rør alle ingredienserne sammen lige inden servering og smag til.

Mayo

  • Æggeblomme, sennep, eddike, salt og peber piskes sammen
  • Olien tilsættes lidt ad gangen og mayo’en piskes indtil olien er optaget i blandingen
  • Når mayoen har en passende konsistens stoppes tilsætningen af olie og KiMs Dip Mix Holiday® tilsættes og røres godt ud.

KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

 

Opskriften er udviklet af https://www.instagram.com/faurfaur/