Vind billetter – Legoland

VIND, VIND, VIND! 

Vind LEGOLAND billetter med KiMs. KiMs og LEGOLAND har i år et samarbejde, som betyder at du nu kan vinde LEGOLAND-billetter i dine KiMs chipsposer. Der er kommet 2 stk. LEGOLAND billetter (værdi: 758) i udvalgte poser i de butikker som skilter med det.

Rabat til LEGOLAND

Vind LEGOLAND billetter, hvis du er en heldig kartoffel. Hvis du ikke er den heldige vinder, kan du stadig komme billigt i LEGOLAND, hvis du køber en KiMs chipspose med LEGOLAND sticker på forsiden. Den giver nemlig 50 % på entrebilletter for op til 5 personer.

Praktisk information 

Aflever chips posen inkl. LEGOLAND® klistermærke i billethuset i LEGOLAND, og få 50 % rabat på op til 5 pers. Køb min. én børnebillet 3-12 år pr. voksenbillet. Dvs. er i en gruppe med f.eks. to voksne og tre børn, så får alle 50 %.

Gælder ét besøg for op til 5 personer i perioden 30. marts – 30. september 2019. Kan KUN indløses i billethuset ved LEGOLAND, og kun gyldig
på købsdatoen. Kuponen indgår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter købt på forhånd (herunder online billetter), Sæsonpas eller andre rabatter.

Kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper.

Du kan læse mere om LEGOLANDs åbningstider, forlystelser, overnatningsmuligheder mv. på LEGOLANDs egen hjemmeside.

Vind Legoland billetter i disse poser